Tämä sivu on solmukohta ja kohtaamispaikka Sukella väriin -kurssin osallistujille. Sivun laidassa ovat nähtävillä tehtävät sekä osallistujien omat blogit, jotka toimivat prosessiportfolioina.

Sivulla julkaistaan kerran viikossa väriin liittyvä kuvahaaste. Kuka tahansa kurssin osallistujista voi jättää haasteen. Kuva, joka maanataina ensimmäisenä ilmestyy blogiin määrittää sen viikon teeman. Muut vastaavat haasteeseen omalla kuvallaan, joka kommentoi tai toistaa annettua kuvallista väriteemaa...

Osallistujille näin kertyvää kuvamateriaalia käytetään lähitapaamisissa värin tutkimiseen sekä harjoitustöiden materiaalina. Kurssin päätyttyä viikkohaasteiden kuvista kootaan kollaasi, jossa viikkokuvat yhdessä luovat kokonaisuuden :)

Wednesday, September 29, 2010

15 haasteen vastaus

2 comments:

  1. Huima! Mitä ja kuinka tässä tapahtuu... en ole ihan varma, mutta todella mielenkiintoinen ja omaperäinen tulkinta kiviseen haasteeseen :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos! :)
    Kuvasin kiveä jonkun melko ison kasvin läpi jossa oli punaiset pitkulaiset lehdet (ei kukkia ollenkaan), tuossa kuvan keskustasta vasemmalle siis niiden yhtymäkohta josta varsikin lähtee...

    ReplyDelete